Lions Club Diest

Wijnactie 2019

Wijnactie online

De bevestigingspagina geeft momenteel een foutmelding. De bestellingen worden wel geregistreerd.
We zullen dit probleem zo snel mogelijk proberen op te lossen.
Sorry voor het ongemak.

Beste wijnliefhebbers,

Wij nodigen u uit om mee te genieten van onze 31ste wijnactie.

Ook dit jaar hebben wij zelf  heerlijke wijnen geselecteerd. Enkele toppers van de voorbije jaren en een aantal nieuwe wijnen, die wij een hoge score gaven.

Elke keer zorgen wij voor een excellente prijs/kwaliteit verhouding.

Dit jaar gaan de opbrengsten vooral naar Project Poels, een nieuw te bouwen Dagcentrum voor Martine van Camp. De financiële input van Lions Club Diest is hier essentieel om deze bouw te kunnen aanvangen.  Daarnaast blijft ook onze steun aan de school De Bremberg gewoon doorgaan.

Daarom rekenen wij op u om met mate, af en toe een flesje te openen en aldus deze geweldig projecten mee te steunen. Meer info vind je op onze website.

Graag ontvangen wij uw bestelling via je contactpersoon of klik hier om je bestelling online in te geven
Ten laatste op 31 oktober 2019. Wij brengen de wijnen bij u thuis begin december.

Download hier onze documentatie:

Lions België

Bekijk hier de nieuwe website van Lions België

Lions Club Diest

Reeds meer dan 50 jaar is onze Lions Club actief ten bate van de mensen met een beperking. Een halve eeuw lang mochten wij met uw hulp nieuwe initiatieven nemen, bouwen, uitbreiden, zorgen.  Samen met u, samen met de directies en medewerkers van De Bremberg, Entiris, Home Martine Van Camp en Groenhoef, samen met vele anderen konden wij ‘sociaal ondernemerschap’ in de praktijk brengen nog voor de term was uitgevonden.

Lions Club Diest heeft volgende werken mee gestart:

Alles samen raken onze initiatieven meer dan 800 gezinnen in Diest en de ruime omgeving!

Dat een vriendenclub op zoveel steun mocht rekenen om dit alles te realiseren vinden wij fantastisch!
Dank u aan allen.

Facebook Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook

Leo Club Diest

Naast een Lions Club heeft Diest ook een Leo Club. Dit zijn jongeren tussen 18 en 33 jaar die maandelijks een activiteit organiseren met hun doelgroep. Dit kan vanalles zijn: paardrijden, schaatsen, bowlen, knutselen, gaan eten, paaseieren rapen, ...

Ze nemen ook jaarlijks actief deel aan een nationale Leo-activiteit voor de doelgroepen, kortweg NASOC.  Zij geven dan aan 600 kinderen, mindervaliden en bejaarden een dag vol ontspanning, entertainment en plezier, ...

De Leo’s organiseren jaarlijks in samenwerking met de Lions een wijnactie en zij helpen ook bij de kledinginzameling en eendjeskoers.

Facebook Volg onze Leo's op Facebook