Wijnactie

Wijnactie 2019

Beste wijnliefhebbers,

Wij nodigen u uit om mee te genieten van onze 31ste wijnactie.

Ook dit jaar hebben wij zelf  heerlijke wijnen geselecteerd. Enkele toppers van de voorbije jaren en een aantal nieuwe wijnen, die wij een hoge score gaven.

Elke keer zorgen wij voor een excellente prijs/kwaliteit verhouding.

Dit jaar gaan de opbrengsten vooral naar Project Poels, een nieuw te bouwen Dagcentrum voor Martine van Camp. De financiële input van Lions Club Diest is hier essentieel om deze bouw te kunnen aanvangen.  Daarnaast blijft ook onze steun aan de school De Bremberg gewoon doorgaan.

Daarom rekenen wij op u om met mate, af en toe een flesje te openen en aldus deze geweldig projecten mee te steunen. Meer info vind je op onze website.

Graag ontvangen wij uw bestelling via je contactpersoon of klik hier om je bestelling online in te geven
Ten laatste op 31 oktober 2019. Wij brengen de wijnen bij u thuis begin december.

Download hier onze documentatie:

Met oprechte dank en onze hartelijke groeten!